Leenasta sanottua

Leenan tiimiläiset

Jenni Chen-Ye

Hei, Olen Leena Zittlingin vaalipäällikkö. Leenan elämäntyö, kansainvälinen työkokemus ja Euroopan tuntemus vakuutti minut hänen olevan se oikea henkilö europarlamenttiin. Euroopan parlamenttiin tarvitaan uusia kasvoja ja raikkaita näkemyksiä, Leena toimisi Suomen ja EU:n välisenä sillanrakentajana.

Sakri Viklund

Hei, olen Sakri Viklund, viestinnän ammattilainen, joka on asunut ja työskennellyt maailmalla suuren osan aikuiselämäänsä. Kansainvälisissä koulutus- ja osaamisympyröissä tapasinkin Leena Zittlingin jo toistakymmentä vuotta sitten. Kun kuulin hänen eurovaaliehdokkuudestaan, oli helppo tehdä päätös ja hypätä mukaan vaalivankkureihin. Mielestäni koti-Suomi tarvitsee kansainvälistä osaajaa ja suomalaisen näkökulman vankkumatonta puolustajaa Brysselissä. Leena on juuri sellainen.

Jari ”Jarppi” Salminen

Hei, Olen Jari ”Jarppi” Salminen, Leena Zittlingin eurovaalitiimin jäsen. Lähdin innolla Leenan tiimiin koska yrittäjänä ja yrittäjäjärjestöaktiivina pidän tärkeänä, että saamme Brysseliin kansainvälisesti kokeneen pienyritysten toimintamahdollisuuksien kehittämisen asiantuntijan. Erinomaiset suomalaiset pk-yritykset ansaitsevat tuen ja mahdollisuuden eurooppalaisille kotimarkkinoillemme. Leenan kokemus ja verkostot auttavat suomalaisia yrityksiä eteenpäin.

Lassi Köppä

Hei, olen Lassi Köppä. Lähdin mukaan Leenan vaalitiimiin, koska tarvitsemme Eurooppaan todellisen sillanrakentajan – sellaisen hartiapankkirakentajan, joka tekee kädet savessa töitä itseään säästämättä. Olen nähnyt miten Leenan verkostoitumiskyvyt ja sosiaaliset taidot vievät hänet vallan ytimiin, missä ikinä hän toimiikin. Me tarvitsemme tällaisen ennakkoluulottoman monitoiminaisen Euroopan parlamenttiin.

Markku Lindfors

Hei, olen Markku Lindfors, seniori Perttulasta. Vietin kesän ja loppuvuoden 2017 viikonvaihteet Leenan kanssa keräten kannattajakortteja Sauli Niinistö, SN-2, kampanjaan. Leenan pitkäjänteisyys ja positiivisuus tuli hyvin esiin. Samoja ominaisuuksia tarvitaan Euroopan parlamentissa.