Vaalit 2019

VAALIT 2019

Ensi keväänä 2019 järjestetään kolmet tärkeät vaalit. Huhtikuussa eduskuntavaalit ja toukokuussa maakunta- ja EU-vaalit. Vaalit ovat tärkeä väline kansalaisille vaikuttaa yhteiskunnan kehittämiseen liittyviin kysymyksiin.

Kokoomuksen puoluevaltuusto on nimittänyt minut ehdokkaaksi 2019 EU-vaaleihin.

Omasta koulutus- ja kokemustaustani johtuen tulen keskittymään elinkeinoelämän, talouden, työllisyyden ja yrittäjyyden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon kysymyksiin. Mikro- ja pk-yritysten kasvu ja kansainvälistäminen, aluekehittäminen, kansanterveyden edistäminen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon taloudellisuus, tehokkuus ja kustannusvaikuttavuus ovat keskeisiä teemojani. Tulevia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tulee tuottaa kansalaisille laadukkaammin, taloudellisemmin, tehokkaammin ja palveluiden tulee olla vaikuttavia! Kysymys ei ole vain rahasta, vaan laadukkaista palveluista.

 

 Osallistu vaaliohjelmien tekemiseen, Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!”

 

Kerro tiiviisti, mihin asioihin haluaisit itse vaikuttaa? Mikä asia tulee korjata ja kerro, olisiko Sinulla siihen jo ratkaisuehdotus/lainmuutosehdotus. Käytä alla olevaa lomaketta viestisi lähettämiseen.

Kiitos aktiivisuudestasi ja yhteistyöstäsi! Ollaan yhteyksissä!

Tilaan Leenan tukijakirjeenNimeni saa julkistaa Leenan tukijalistallaHaluan mukaan vaalityöhön