EU-vaalit 2019

EUROPARLAMENTTIVAALIT 2019

Kokoomuksen puoluevaltuusto on nimennyt minut eurovaaliehdokkaaksi tammikuussa 2019. Kiitän luottamuksesta ja lähden nöyrästi ja innostuneena tekemään kevään kampanjaa. Voit äänestää minua numerolla 62.

Eurovaaliehdokkaana pyrin tuomaan uusia tulokulmia, ajattelumalleja ja toimintatapoja keskusteluun järjestämällä seminaareja eri puolilla Suomea, joissa pohditaan, miltä tulevaisuus Suomessa, Euroopassa ja maailmalla näyttää ja mitä muutoksia meidän tulee tehdä, jotta saamme uudistuksia aikaan!

Pohdimme myös miltä tulevaisuuden johtajien tulee näyttää, mitä ominaisuuksia heiltä tulee odottaa ja miten heidän avullaan toivottu tulevaisuus saavutetaan!

Seuraa ilmoitteluamme seminaareista, varaa paikkasi pikaisesti, sillä osallistujamäärä on rajattu!

Tule mukaan vaikuttamaan eurooppalaisen johtamis- ja toimintakulttuurin uudistamiseen!

Katso tästä seminaaripäivien 13.–20.5.2019 aikataulu ja ilmoittaudu mukaan!

Teemojani eurovaaleissa

Lataa tästä esitteeni: 2-sivuinen / 4-sivuinen

Omasta koulutus- ja kokemustaustani johtuen tulen keskittymään seuraaviin teemoihin:

Kiihdytetään mikroyritykset maailmalle. Uusien toimintamallien avulla luomme suomalaisista mikroyrityksistä Eurooppalaisia Edelläkävijöitä, jotka lisäävät työllisyyttä, vahvistavat talouskasvua ja toimivat kilpailukykymme moottorina.

Parannetaan alueiden houkuttelevuutta. Tunnistetaan alueiden vahvuudet ja luodaan alueista mikroyrityksiä tukevia toimintaympäristöjä, jotka vetävät puoleensa maailmanluokan osaajia, tutkijoita sekä sijoittajia. Näin alueet tarjoavat kansalaisilleen elinvoimaisen elinympäristön ja mahdollistavat toimeentulon tuleville sukupolville niin kaupungeissa kuin maaseudullakin.

Vahvistetaan kansalaisten hyvinvointia ja toimintakykyä. Yhteiskunnat eri puolilla maailmaa kohtaavat ikääntymisen tuomat haasteet ja niiden vaikutukset kansanterveyteen ja kansantalouksiin. Suomi on Euroopan harmaantuneimpia maita. Väestörakenteen tuomat muutokset tulee olla Euroopan agendalla, niitä ei voi jättää vain kansallisiin keskusteluihin. Syventävien kansanterveyden toimintaohjelmien avulla tuodaan kansalaiset ja kuntoutus kansanterveyden keskiöön.

Tehdään Euroopasta ”Kansalaisten Eurooppa”. Vahvistetaan järjestöjen asemaa ja osallistetaan kansalaiset mukaan eurooppalaiseen päätöksentekoon uusien työkalujen ja menetelmien avulla. Tuodaan Eurooppa kansalaisten kotiin, omaan nojatuoliin, pihaa ja puutarhaan.

Muutetaan politiikan kulttuuria yhteistoiminnan suuntaan. Hyödynnetään digitalisaatiota ja kehitetään ohjelmia, joiden avulla tunnistetaan päättäjien vahvuuksia ja tehdään erilaisuudesta päätöksenteon voimavara!

Oletko kiinnostunut olemaan mukana toiminnassani? Jos olet, laita viestiä tulemaan niin jutellaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Tilaan Leenan tukijakirjeenNimeni saa julkistaa Leenan tukijalistallaHaluan mukaan vaalityöhön